Om oss

alla tillfällen

I december gör krögarna bakom Guldkant entré i fjällvärlden

I december gör G entré i fjällvärlden! Vi köper Viktors restaurang och hotell med bästa läget på Sälfjällstorget i Lindvallen och har drivits av Restaurangfamiljen Salesjö. Tanken är att förädla det som familjen Salesjö framgångsrikt byggt upp med Viktors.

Första året kommer vi ha fokus på att öka tillgängligheten, utveckla nöjesdelen, spetsa service och sätta vår prägel på mat och dryck. Det känns naturligt att etablera oss i Sälen, vi har jobbat länge för detta ska bli verklighet. Självklart är vi ödmjuka och respektfulla för vad man har byggt upp på Viktors genom tiderna.

Vår ambition är att Viktors blir det naturliga valet för alla som är på jakt efter det lilla extra. Vi tänker fun dining prägel i en varm och ombonad lodge-atmosfär med inslag av den mysiga svenska fjällvärlden.

Guldkants tydliga dna med god vällagad mat, professionell service, cocktailbar med skön musik kommer vi bära med oss till Viktors. Menyn kommer erbjuda ett brett utbud av rätter, där fjällinsiperade rätter blir tongivande tillsammans med ett minst lika omfattande vinlista.

Om Viktors i Sälen

Viktors är beläget vid trevliga Sälfjällstorget i Lindvallen, endast 50 meter från liften!

Ett handplockat team av stjärnor.

Viktors, som började i det gamla "Rådhuset", har numer växt sig större på både bredden, längden och höjden. I april 2019 revs gamla Rådhuset och nya Viktors börjades att byggas,
i december samma år stod Restaurang Viktors &
Viktors pianobar klart. Under våren 2020 började bygget av Hotell Viktors som i december samma år öppnade upp och välkomnade sina första hotellgäster. Hotell Viktors är ett mindre hotell med 19 gästrum.

Vill du jobba hos oss?

Vi behöver bli några fler till vintern, är du en av dom vi söker?

Vi söker dig som arbetat i branchen några år och har en bred erfarenhet och som älskar att ge det där lilla extra till gästen.Du ska också gilla arbeta i team och att ständigt utvecklas i din roll.Vi erbjuder säsongsanställning för perioden dec-april och lön enligt överenskommelse.Boende med gångavstånd till såväl arbetet och skidbackar kan ordnas.Vi söker följande, kockar, cocktailbartenders, servispersonal* garderob/entrévärd, diskare.

Är du eller någon du känner vår nya medarbetare? Skicka mejl med CV samt referenser och den tjänst du söker till: lounge@viktorssalen.se
Vi ser fram emot att höra ifrån dig

Öppettider —
Viktors Bistro

Måndag - Tisdag
Onsdag - Söndag
.
12:00 - 22:00
12:00- 16:00
.
Bistron öppnar för säsongen fredag 3 december!

Öppettider —
Viktors Bistro

Måndag - Onsdag
Torsdag - Lördag
Söndag
Stängt
Stängt
Stängt
Bistron har stängt och öppnar igen till vintern.

Öppettider —
Viktors Piano Bar

Måndag - Onsdag
Torsdag - Söndag
.
Stängt
14:00 - 00:00
.
Pianobaren öppnar för säsongen fredag 17 december!

Viktors på instagram

Följs oss på instagram för att hänga med på vad som händer hos oss.

Viktors Pizza

Restaurang

Cocktailbar